nlc.hu
Otthon

Tisztaság beltéri grillezés közben

Így varázsolj tisztaságot konyhai grillezés közben

Hasznos tippek, hogy a beltéri grillezés után ne legyen csatatér a konyhában.
Grillezés

Grillpartikat nem csak a teraszon lehet tartani! Kapd elő kedvenc grill serpenyődet vagy akár elektromos grill sütődet, és költöztesd be a grillpartit a konyhába! Csirke, marha, halak és zöldségfélék egyaránt süthetőek, ugyanakkor a beltéri sütés is kiemelten igényli a szakács állandó figyelmét.

A Zewa Premium ehhez elhozta nekünk az új Power-X technológiával ellátott háztartási papírtörlőjét, mely bármikor hű társunk lehet a konyhában eltöltött készülődés során. Nincs többé csúszkálás az olajfoltokon: a Zewa Premium papírtörlők hatékonyan felitatják a sütés során keletkezett szennyeződéseket, és szétfoszlás nélküli állaguknak köszönhetően többszöri felhasználást biztosítanak.

A következő néhány tipp segítségével a finom falatok mellett a ragyogó tisztaság is szerepet kaphat a grillparti során:

  • Papírozzuk elő a sütéshez a terepet! Sütés előtt készítsünk a tálakra papírtörlőket, melyek nedvszívó képességüknek köszönhetően elbánnak a felesleges olajjal és zsiradékokkal.
  • Ha a nyers húsról gondosan leitatjuk a fölösleges nedvességet egy papírtörlővel a sütés előtt, ropogósabb sültet készíthetünk.
  • Viszlát ragadó üvegek és lefolyó olaj! A sütéshez használt olaj üvegét körbe tekerhetjük egy papírtörlővel, mint egy gallért helyezve az üveg nyakára. Így búcsút inthetünk annak, hogy az olaj minden alkalommal végigfolyjon az üvegünkön.
  • Grillezés után papírtörlővel és egy spatulával tisztítsuk meg a teflon serpenyőt. A papír nagy hasznunkra lesz, mivel extra nedvszívó képességének köszönhetően elbánik minden zsír és a szennyeződés felitatásával.

Ha grillkocsit használunk, érdemes a grillezés után lefertőtlenítenünk zsíroldóval és egy strapabíró papírtörlővel, hogy a következő használat előtt is sterilek és használatra készek legyenek a grillrácsok.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top