nlc.hu
Otthon

Világító ágynemű karácsonyra - fotó

Sötétben világító karácsonyi ágyneműért őrülnek meg a britek

A világjárvány miatt most még fontosabb lett az ünnepi készülődés, hogy valami kis színt vigyünk a komor hétköznapokba. Ezt a kereskedők – például a brit Home Bargains – is nagyon jól tudják.

A brit Home Bargains egészen különleges paplant dobott az év végi ünnepek előtt piacra. A cég az Instagram oldalán osztott meg képeket a világító ágyneműről, írja a 24.hu.

A paplanokon lévő gyönyörű karácsonyi jelenet minden reggel mosolyt csal az ember arcára, míg a nyugtató téli színek segítenek abban, hogy éjszaka csak szépeket álmodjunk

– írják.

Az egyszemélyes ágynemű ára 9,99 font, azaz nagyjából 4000 forint, a kétszemélyes kivitel pedig 14,99 font, azaz valamivel több mint 6000 forint, és per pillanat úgy tűnik, hogy minden darab elkelt. Hogy ilyen gyorsan elfogy a készlet, azt mondjuk az alapján is sejteni lehetett, hogy a Instagram-poszthoz rengeteg komment érkezett és több mint ezren lájkolták a fotókat.

És aki siet, az talán még vásárolhat egy másik világítós ágyneműt az ünnepekre, ugyanis a manós változatból még van egyszemélyes.

Karácsonyi ágy

Fotó: Pixabay

Így díszítsd fel az otthonodat az ünnepekre:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top