nlc.hu
Otthon

Fertőzési gócpont lett a nagypapa születésnapjából

Összejött a család szülinapozni, koronavírus-gócpont lett a vége

Bár szigorú óvintézkedéseket hoztak, a családtagok, mégis mindenki megfertőződött a végére.
Szuperfertőző csinált gócpontot a születésnapi buliból

Maximális körültekintéssel szervezték meg a 99. születésnapját ünneplő Ralph Goldsticker megünneplését a családtagok – írja a 24.hu. Az eseményre 12-en érkeztek St. Louis városába, de a lap értesülései szerint előtte mindenki önkéntes karanténba vonult, sőt, olyan is volt, aki a biztonság kedvéért még le is teszteltette magát. 

Később kiderült, hogy hiábavaló volt a nagy óvatosság, a buli után néhány órával már mindannyian koronavírus-fertőzöttek voltak, a 99 éves ünnepelttől a legfiatalabb családtagig, egy 3 éves kisfiúig. Az ünnepelt fia ráadásul még a feleségének is továbbadta a fertőzést, pedig ő ott sem volt az ünneplésen. 

A családtagok nem tudják, ki lehetett a szuperterjesztő, aki valószínűleg utazás közben vagy már a szállodában kaphatta el a koronavírust. A rokonok ráadásul csak arra az időre hagyták el a szállást, amíg egy étterem különtermében – ahol rajtuk kívül senki sem tartózkodott – elfogyasztották az ünnepi vacsorát. 

Szerencséjük volt, ugyanis egyiküknél sem alakultak ki súlyos szövődmények, még a 99. éves ünnepelt is gyógyul, egyetlen panasza, hogy lassan tér vissza az étvágya.

Az ijesztő eset után a család megállapodott, hogy idén kihagyják a közös hálaadási vacsorát.

További cikkeink a koronavírus témakörében:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top