nlc.hu
Otthon

Túlélte a macska, amelyik a mosógépben ragadt

Pár percig mosta a gép a macskát, túlélte

A New York-ban élő Janea (22) egy fárasztó nap után hazaérve úgy döntött, hogy elindít a szennyesével egy 30 perces programot. Eddig semmi érdekes nincs a történetében.
Kimosta a macskáját

Minden jól ment, amíg el nem indult a gép

Bepakolás közben azonban nem vette észre, hogy a 9 hónapos kölyökmacskája, Optimus Jack, egy óvatlan pillanatban beugrott a mosógép dobjába.

Janea minden további nélkül bezárta a gép ajtaját, és megnyomta a start gombot, hiszen fogalma sem volt arról, hogy a macskája odabent bújócskázik.

Ezután a lány konyhába ment tenni-venni, ekkor hallotta meg a dübörgést, ami a mosógépből eredt. Amikor odaszaladt és lehajolt, látta meg, hogy a szerencsétlen macska a ruhákkal együtt forog a gépben. 

Janea azonnal leállította a mosást, a megijedt, ázott macskát pedig gyorsan megszárította.

Később ki is posztolta az esetet a Facebook oldalára, hogy másokat is figyelmeztessen, a cicák észrevétlenül galibát okozhatnak. A posztot 72 000-en osztották meg. Köztük ez a fiú:

Anyone who has ever tried to give a cat bath knows how much fun that can be. Janae Blackman of NY found a way to give...

Közzétette: Jim Mantel – 2021. január 13., szerda

Szerencsére a cica csak egy percet volt bent a gépben, némi szárítás után pedig visszanyerte az eredeti formáját. Janea bevallása szerint nagyon hálás, hogy a mai gépeket már menet közben is le lehet állítani, bele se mer gondolni, mi lett volna, ha tovább tart a művelet.

Janea azóta tüzetesen átnézi a szennyest és a mosógép belsejét, mielőtt mosásba kezd.

Nem Optimus volt az első, és vélhetőleg nem is az utolsó kimosott macsek

2020 júliusában egy ausztrál macska bizonyította be, hogy tényleg 9 élete van: 12 percet élt túl a működő mosógépben.

Az Oscar nevű állat éppen szunyókált a mosógépben, amikor a gazdája férje ágyneműket pakolt a gépbe, majd elindította a programot.

Egy másik macska emelte a tétet, ő  35 perces rövidprogramot pörgött végig. A gazdája ugyanis csak akkor vette észre, hogy ő is benne van, amikor vége lett a mosásnak. Szerencsére a cica túlélte. 

A mezőnyt kétségtelenül az a macska vezeti, amely egy teljes mosási programon át hánykolódott a gép dobjában  a Dél-afrikai Köztársaságban található Johannesburgban.

A strapabíró cicus némi sokktól eltekintve túlélte. Az esetről beszámoló lap szerint több mint 1 óra 45 percen át mosta, centrifugálta szegény állatot a gép.

(Metro, Facebook)

Most pedig inkább nézegessünk szerencsésebb, cuki állatokat:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top