nlc.hu
Otthon

Melegebb lakás a fűtésszámla növekedése nélkül

Ezzel a trükkel melegebb lesz a szobádban télvíz idején, mégsem növekszik a fűtésszámlád

A csináld magad mozgalom egyik jeles képviselője, Kyle James egy egyszerű trükköt mutatott be az interneten, amivel melegebb lehet az otthonunkban télen, miközben a számlánk sem lesz nagyobb.

Ha nem a legjobb az ablakaid szigetelése, vagy egyszerűen csak szeretnéd melegen tartani az otthonodat, miközben alacsonyan tartanád a fűtésszámládat is, érdemes fontolóra venned Kyle James ötletét, aki a TikTokon osztotta meg a világgal pofonegyszerű trükkjét, amitől melegebb lesz a szobákban. Íme, a rövid videó, amire a Daily Star hívta fel a figyelmet.

@thatpropertyguy

Give your radiators a BOOST! Install reflector foil! ❄️🏡 ##winter ##home ##fyp

♬ Everywhere - Fleetwood Mac

A pár másodperces videóban a férfi két trükköt is megmutat. Az egyikben Kyle egy olcsó szigetelőanyagot vág ki nagyjából a radiátor méretében, és azt elhelyezi a fal és a radiátor közé. A másikban még egy ennél is olcsóbb anyagot, konyhai alufóliát használ. Mindkét esetben az eredmény ugyanaz lesz: az anyagok visszafordítják a hőt a szoba felé, és nem a külső falunkat melegítjük. Egyszerű, de nagyszerű.

Fűtésről az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top