nlc.hu
Otthon

Eladták A bárányok hallgatnak gyilkosának házát

Eladták A bárányok hallgatnak sorozatgyilkosának házát

A bárányok hallgatnak nemrég lett 30 éves, de az évforduló valószínűleg puszta véletlen abból a szempontból, hogy négy hónap után éppen most sikerült eladni a film sorozatgyilkosának, Buffalo Billnek a házát.

Becslések szerint 290 ezer dollárért, azaz közel 90 millió forintért kelt el az a pennsylvaniai ház, amit a nagyközönség Buffalo Bill házaként ismer A bárányok hallgatnak című Oscar-díjas filmből – derül ki a Foxnews cikkéből.

A ház négy hónapot töltött a piacon, ennyi időbe telt, hogy az ingatlanosok vevőt találjanak rá. A házra hat vevőjelöltjük volt, köztük vérbeli filmfanatikusok, akik a film iránti rajongásuk miatt érdeklődtek – mesélte a dealt kötő ingatlanos. A ház utoljára 2016-ban cserélt gazdát, akkoriban még 195 ezer dollárért, vagyis közel öt év alatt harmadával többet tudtak elkérni érte, így befektetésnek sem volt utolsó. A 140 éves ház eladásában sokat segített az is, hogy az ingatlanosok egy YouTube-videóban vezették körbe odabent az érdeklődőket. Az ingatlanhoz tartozó birtok mellett fut a Youghiogheny folyó, valamint vasúti sínek is vannak a közelében. Háromautós garázs, sőt még műhely is tartozik hozzá. Az ingatlanos szerint a vevőknek különleges tervük van a házzal, de ezeket egyelőre még nem oszthatja meg a nagyközönséggel.

További filmes ingatlanok az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top