nlc.hu
Otthon

Ápolói bealtatózhatták Maradonát

Altatóval tömték Maradonát az ápolói a világsztár fiának pszichológusa szerint

Állítólag Maradona ápolói rendszeresen altatótablettákat helyeztek az egykori világklasszis sörébe, hogy nyugodtan aludjon.

Az Index a La Gazetta dello Sport újságcikke alapján azt írja, Diego Maradona legkisebb fiának pszichológusa, Griselda Morel szerint az egykori világsztár ápolói állandóan bealtatózták Maradonát.

Maradonát ápolói altatóval tömték

Maradona 2020 márciusában (Fotó: Gustavo Garello/Jam Media/Getty Images)

A pszichológus azt állítja, hogy Maradona ápolói rendszeresen altatótablettákat helyeztek az egykori világklasszis sörébe, hogy nyugodtan aludjon.

Ezenfelül ha Maradona alkoholt kért tőlük, minden további nélkül adtak neki, arra való tekintet nélkül, hogy az alkoholizmusban szenvedő férfinak jót fog-e ez tenni.

A pszichológus szerint Maradona házában állandóan „rendetlenség uralkodott”, és a hűtője „mindig alkohollal volt tele”, a focista arca szinte a felismerhetetlenségig fel volt puffadva. 

Amennyiben az elmondottak bebizonyosodnak, abban az esetben is kérdéses marad, hogy Maradona halála miatt az ápolóit terheli-e jogi felelősség. A boncolási jegyzőkönyv szerint ugyanis Maradona a halála előtti napokban sem alkoholt, sem kábítószert nem fogyasztott, bár több – összesen hétféle – gyógyszert is szedett betegségei kezelésére – írja a lap. A boncolás szerint halálát tüdőödéma okozta.

A novemberben elhunyt legenda holttestét egyébként sokáig azért nem hamvasztották el, mert egy (vagy több) esetleges apasági teszt esetén szükség lehet a néhai focilegenda DNS-ére. 

Még több cikkünk a focilegendáról

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top