nlc.hu
Sztárok

Nem hamvaszthatják el Maradonát

Nem engedik elhamvasztani Maradona holttestét

Maradona családját váratlanul érte a döntés, amit a bíróság hozott.

Egyelőre nem engedi elhamvasztani a november végén elhunyt Diego Maradona holttestét egy argentín bíróság – írja a 444.hu. A lap értesülései szerint erre azért volt szükség, mert egy (vagy több) esetleges apasági teszt esetén szükség lehet a néhai focilegenda DNS-ére. 

Maradona ügyvédje jelezte, hogy egykori ügyfelének vannak DNS-mintái, a bíróság azonban ennek ellenére sem engedélyezte a hamvasztást. 

A focistának öt gyereke van, akik rokoni mivoltát dokumentumokkal igazolták, azonban ezenkívül hat további ember állítja, hogy Maradona a biológia apja, ezért kérelmezték, hogy részt vehessenek az örökösödési folyamatban. 

Apasági vizsgálatok miatt egyelőre nem hamvasztják el Maradona holttestét

A Boca Juniors csapata különleges molinóval búcsúzott Diego Maradonától (Fotó: Getty Images)

Egyikük, a 25 éves Magalí Gil két éve tudta meg, hogy Diego Maradona az apja, a tegnapi bírósági döntés is az ő kérvénye miatt született. 

Maradonát november 26-án temették el egy Buenos Aires melletti sírkertben, azonban előtte a ravatala során botrányt okozott, hogy három munkás a sportoló felnyitott koporsójával fotózkodott.

További cikkeink Diego Maradonáról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top