nlc.hu
Szabadidő

Diego Maradona nyitott koporsójánál fotózkodott három munkás

Maradona nyitott koposójával fotózkodtak, per várhat rájuk

Három munkás nem túl ízléses akciót hajott végre a focilegenda ravatalán.

A szerdán elhunyt argentin focilegenda, Diego Maradona temetése távolról sem egy hagyományos búcsúztató forgatókönyve szerint zajlott. A világbajnok labdarúgót egyenesen a Buenos Aires-i elnöki palotában ravatalozták fel, ahová annyian akartak bejutni, hogy még a rendőröket is be kellett vetni, sőt, még könnygázt is alkalmazniuk kellett a nyugtalankodó rajongók miatt. 

Nem ez okozta azonban a legnagyobb botrányt, hanem az a három munkás, akik a focista nyitott koporsójánál fényképezkedtek – írja a Telex. Maradona ravatalán ugyanis a koporsót csak lezárt állapotban láthatták azok, akik személyesen akarták leróni a kegyeletüket. A koporsóra az argentin zászlót és futballmezeket is terítettek.

A lap értesülései szerint azonban a koporsó előkészítésével megbízott temetkezési vállalat három munkatársa azonban még a ravatal megnyitása előtt olyan fotót készített, amelyen a nyitott koporsó mellett állnak és a hüvelykujjukat felfelé tartva mosolyognak. 

Maradona nyitott koporsójánál fotózkodott három munkás

Diego Maradona 1960-2020 (Fotó: Profimedia)

Az eset óriási felháborodást váltott ki, Maradona ügyvédje azt ígérte, jogi lépéseket fog tenni a fotózkodó munkások ellen. A temetkezési vállalat vezetője szerint a három munkás nem a cégük alkalmazottja, csupán kölcsönzött munkaerőként dolgoztak a ravatalon, ráadásul a munka idejére a telefonjaikat is elvették. A fotót végül akkor sikerült elkészíteniük, amíg a vállalat vezetője a rendőrséggel egyeztetett éppen a koporsó szállításáról. 

További cikkeink Diego Maradonáról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top