nlc.hu
Otthon

Két év után először hagyhatta el a lakását a kerekesszékes férfi

Két év után először hagyhatta el a lakását a kerekesszékes férfi

Rámpát építettek a kerekesszékes férfinek, aki így két év után ki tudott menni a házából.
Két év után először hagyta el a lakását a kerekesszékes férfi

Önkénteseknek köszönhetően két év után elhagyhatta a lakását egy 83 éves férfi Kaliforniában. A VAW Riders nevű, veteránokat segítő szervezet egy rámpát épített a kerekesszékes férfi sacramentói házához.

Chuck Wood a parti őrségnél szolgált 1956 és 1960 között, de a mozgáskorlátozott veteránnak két éve esélye sem volt arra, hogy kimenjen a házból.

„Nagyszerű, hogy végre kimehetek a szabadba, élvethetem a napsütést, és megnézhetem, kaptam-e levelet – mondta az idős férfi a változásokról.

A férfit korábban több szervezet is megkereste, hogy segítsenek neki a rámpa megépítésében, de az engedélyezési eljárás nagyon bonyolult volt, ezért semmi sem valósult meg az elképzelésből. Az idős férfi nem sokat várt a VAW Riderstől sem, de a jótékony motorosok megtartották az ígéretüket.

Az adományoknak köszönhetően összejött a pénz a rámpa megépítéséhez, és elintézték az engedélyeket is, hogy arrébb tegyék a gázvezetéket és egy elektromos dobozt.

Az építmény február 28-án készült el, Chuck pedig két év után fülig érő mosollyal ment ki a szabadba.

(Fox News)

(Kiemelt kép: VAW Riders)

Kedves motorosok:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top