nlc.hu
Otthon

A szív alakú szerelemtó Dubajban

A világ giccse vagy elképesztő randihely? Íme a dubaji szerelemtó

Két szív kapcsolódik össze a megalomán városállam melletti sivatagban.
A dubaji szerelemtó

Nem nagy meglepetés: a dubaji luxus a járvány közepette sem tűnik el, sőt, egyre több őrült látványosság nyit meg az eleve pazar városban. Most bemutatunk egy dubaji mércével is döbbenetes vállalást: a dupla, szív alakú tó, amelyet egy csodás oázis ölel körbe a sivatag közepén, és amelyet természetesen Szerelemtónak hívnak.

 

 
 
 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

👑Fazza👑 (@fazza_fanzs) által megosztott bejegyzés

Az 550 ezer négyzetméteres látványosság természetesen nem a városban, hanem a sivatagban található. Bele sem merünk gondolni, mi munka és pénz lehetett megteremteni a feltételeket és betelepíteni a növényzetet, amely az oázist jelenti. Jelenleg 16 ezer fa és legalább ennyi színes virág várja a szerelmespárokat; természetesen ezeket is szív alakban rendezték el, egy részük pedig a Love szót formázza, ha esetleg valaki nem értené a koncepció lényegét. (Beleértve az asztronautákat, a tórendszer ugyanis az űrből is látható.) Az egészet egyébként nem más, mint Mohammed Bin Rásid Ál Maktúm, Dubaj uralkodója leplezte le még 2018-ban, de az oázis azóta is virágzik. (Szó szerint.)

Szerintetek? Ízléstelen giccs vagy csodálatos bakancslista-tétel?

Kiemelt kép: YouTube

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top