nlc.hu
Otthon
Hatalmas Monopoly-tábla a padló alatt

Felújítás közben felszedték a padlót, elképesztő, amit alatta találtak

Ez alighanem a világ legnagyobb Monopoly-táblája.

Óriási Monopoly-tábla tárult a pár szeme elé, amikor felújítás miatt felszedték a padlószőnyegüket. Nem tudni, ki és miért festette oda a láthatóan kézi készítésű (de nagy műgonddal megkomponált) táblát, alighanem az előző tulajdonos lehetett, de egy biztos: megszállott játékos volt.

Monopoly-tábla a padló alatt

Forrás: Reddit

A képet a Redditre posztolta egy felhasználó, azzal a szöveggel, hogy a táblát a veje találta, amikor felszedte a padlószőnyeget. Több nem derül ki, azaz azt sem tudni, hol található a lakás, de miután a poszt, ahogy várható volt, felrobbant, egyre több részlet derül ki a furcsaságról. Az egyik felhasználó azt írta, megmutatta a feleségének, aki elmesélte, hogy a közelükben egy beruházó az összes ház pincéjére hatalmas társasjátékokat festett átadás előtt az ötvenes években. Egyre többen szálltak be a beszélgetésbe, akik emlékeztek, hogy gyerekkorukban általános és elfogadott volt a megoldás, akinek pedig nem jutott ilyen padló, az nagyon-nagyon vágyott rá.

A kiemelt kép illusztráció, forrás: Reddit

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top