nlc.hu
Otthon

Mosás egy 11 gyerekes családban

Unod a házimunkát? Nézd meg, milyen a nagymosás egy 11 gyerekes családban

Sokkolta a netezőket, hogy mekkora mennyiségű ruhát kell elpakolnia a 11 gyerekes anyának.
Ilyen a nagymosás egy 11 gyerekes családban

A mosás, majd a ruhák szétválogatása és összehajtogatása senkinek sem a kedvenc elfoglaltsága. Ám ha meglátod, mennyi munka szakad a nyakába ennek a 11 gyerekes anyának, elfelejted a kifogásokat!

A Kansas állambeli Britni Church és férje 11 gyereket nevelnek, és úton van a 12., vagyis bőven van teendő a szennyes ruhákkal. Egy TikTokra feltöltött videóban az anya megmutatta, hogy egy nagymosás után egy egész hegynyi ruhával kell megküzdenie:

@ourlargefamilylife

Reply to @shell599 step 1: sorting into piles! I wish I was this fast 😅 look at my big belly ##ourlargefamilylife ##laundrymountain

♬ Get Low - Dillon Francis & DJ Snake

Egy másik videóban azt is tisztázta az Arkansas Cityben élő nő, hogy az idősebb gyerekek már elpakolják a saját ruháikat, így neki csak a kisebbek után kell pakolnia.

Persze az is szóba került, hogy a férje miért nem segít, de Britni elmondta, hogy a férje is nagyon sokat segít a mosásban és a ruhák elpakolásában.

(Fox News)

(Kiemelt kép: TikTok/ourlargefamilylife)

Ruhapakolási trükkök:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top