nlc.hu
Otthon

Robbantás a nembejelentő bulin

A házak is megmozdultak, akkorát robbantottak a nembejelentő bulin

36 kilónyi robbanóanyaggal ünnepelték meg a születendő gyerek nemét...

Massachusetts állam határa közelében egy kingstoni rendőrségen kedden este többen is hangos robbanásról tettek bejelentést. Kiderült, hogy nem a föld rengett, hanem pár várossal arrébb egy nembejelentő bulit tartottak több mint 36 kilónyi robbanóanyaggal – írja a 444.hu.

Kisebb földrengést okozott a nembejelentő partin történt robbanás

Fotó: AFP

A család egy régi kőbányában robbantott, ahol lőgyakorlatokat szoktak tartani. A közelben élők közül többen azt gondolták, földrengés van, mert sok ház megmozdult, sok lakásban a falról leestek a képek, vagy megrepedt a fal.

A robbanásban senki nem sérült meg, a robbanóanyagot szállító férfi pedig a történtek után jelentkezett a rendőrségen. A rendőrség közölte, látták a robbantásról készített videót, és annyit elmondhatnak, a születendő gyerek fiú lesz – írja a lap.

Kevésbé volt szerencsés az az apa, akit saját szerkezete ölt meg, öccsét pedig megsebesítette, amikor felrobbant a babaváró bulijukon.

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top