nlc.hu
Otthon

Budán nyit újra a Dürer Kert

Megvan a Dürer Kert új helye

A budai ipartelepen találták meg a legendás bulihely új helyszínét.
Dürer Kert

Ha valaki még emlékszik: a Dürer Kert nem a koronavírus miatt – csak annak megérkeztével nagyjából egy időben – zárt be végleg, hanem a Városliget körüli kormányzati felújítási hullám miatt. A hely tulajdonosai nagyjából két éve tudják, hogy menniük kell, és úgy tűnik, támogatóiknak és jóakaróiknak hála megtalálták az ideális helyszínt. Amely nem más, mint a budai Hengermalom út Dunához közeli vége. Ezt a Dürer működtetői jelentették be a Facebookon.

A Google Maps legutolsó frissítése idején így nézett ki a terület:

 

A kerthelyiség ráadásul hamarosan meg is nyílik, a koncerttermekre azonban várni kell. „A két koncertterem minden szempontból meg fog felelni napjaink és a következő évtized elvárásainak, hazai és nemzetközi szinten” – írják a közleményükben. „Ám most egy nagyon komoly tervezési és kivitelezési szakasz áll előttünk. Eddig is rengeteg támogatást kaptunk tőletek, tartsatok ki még egy kicsit! Az építkezéssel párhuzamosan a kerthelyiség üzemelni fog, amint meg tudjuk teremteni a méltó feltételeket. A termek építésével és megnyitásával kapcsolatban folyamatosan informálunk majd benneteket.”

További cikkek a témában

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top