nlc.hu
Otthon

Műanyagkupolákban ebédelhetnek a Bridgerton-rajongók

Saját buborékjukban bandázhatnak a Bridgerton-rajongók

Ha a népszerű sorozat rajongói közül valaki Greenwich közelében jár, elég különleges vacsoraélményben lehet része.

Azoknak, akiknek az volt az álma, hogy a kellemeset a kellemessel összekötve a barátokkal és az ismerősökkel a Netflix népszerű sorozatának egyik forgatási helyszínén időzhessenek finom ételek és italok társaságában, most megtehetik, annak a greenwichi kastélynak a parkjában, ahol Bridgerton egyes jeleneteit forgatták, ugyanis egy hónapon keresztül kis kupolák állnak, ahol békésen, az időjárástól védve és más társaságoktól kellően elszigetelve fogyaszthatják el ebédjüket, vacsorájukat a kedves vendégek, írja a Metro.

A buborékok hatszemélyesek, és legalább négy főből kell állnia a társaságnak ahhoz, hogy le lehessen adni a foglalást. Igaz, van egy kiskapu azok számára, akik ennél szűkebb körben szeretnének ellátogatni a helyszínre: ha valaki megkeresi a kastély üzemeltetőjét, akkor megkérheti, hogy tegyen velük kivételt. Sajnos a kupolákban csak csütörtöktől vasárnapig fogadnak vendégeket, és persze semmi sincs ingyen: az ebédjegy 39,50 font (kb. 16 364 Ft), a délutáni teázás 37,50 fontba (kb. 15 500 forintba) kerül, a háromfogásos vacsora ára 55 font (kb. 22 700 Ft), és gyereknek a belépőt 17,50 fontért (kb. 7200 forintért) kínálják.

Buborékok a Bridgerton forgatási helyszínén London mellett.

Buborékok a Bridgerton forgatási helyszínén London mellett (Fotó: Tim P. Whitby/Getty Images)

Még több Bridgerton-hír:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top