nlc.hu
Otthon

Egy 8 éves kisfiú gyűjtésbe kezdett a hajléktalanoknak

Egy 8 éves virginai kisfiú gyűjtésbe kezdett a hajléktalanoknak

A kisfiú szívből szeretne segíteni a hajléktalan embereken.
hajléktalanok, adomány

Zohaib Begg egy mérföldet utazott, hogy elvigye adományait a washingtoni New Jersey-be egy hajléktalanok lakta sátortáborba. Elkísérte Sharon Wise is, aki  korábban maga is az utcán élt. Alsóneműket, élelmiszereket, piperecikkeket és egyéb adományokat adtak át.

A nő azt mondta a Yahoo-nak, hogy fontos szem előtt tartani, senki sem azzal születik, hogy ő majd egyszer hajléktalanként szeretne élni, viszont az élet hozhatja úgy, hogy bárkiből az válik.

Az adományokat helyi cégek, vállalkozások dobták össze, akiket a kisfiú az édesanyjával keresett meg. Beggnek nem ez az első akciója, tavaly összesen 600 védőmaszkot gyűjtött a koronavírus frontvonalában dolgozóknak.

Begg bevallása szerint akkor boldog, amikor segít másokon, mindemellett szeretné megmutatni a többi gyereknek, hogy hiába fiatalok, hatással lehetnek másokra és érhetnek el pozitív változásokat. Szerinte minden problémát meg lehet oldani, csak találni kell rá egy megoldást.

Fotó: Pexels (A kép csak illusztráció)

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top