nlc.hu
Otthon

500 milliós minikastély eladó

500 millióért dobtak piacra egy minikastélyt Floridában

Saját partszakasz és kikötő is jár hozzá.

A héten már volt szó kísértetkastélyról, most egy tündéri kiskastélyt mutatunk. Aligha él ember a bolygón, aki ne játszott volna el a gondolattal, hogy milyen lehet egy kastélyban élni, ám élnek köztünk olyanok is, akik megvalósítják az álmaikat, még ha csak 82 négyzetméteren, akkor is. A floridai Fort Lauderdale-ben most éppen egy ekkora minikastélyt árulnak, az eladó szerint az épület maga a megelevenedett tündérmese, az ára pedig pont ehhez mérten kóstál, éppen 1,75 millió dollárt kérnek érte, ami uszkve félmilliárd forint. 

Fotó: Connie Salerno

Fotó: Connie Salerno

Mérete ellenére az épületbe rengeteg dolog befért: kandalló, bárpult, nappali, és egy viszonylag nagy konyha. A házhoz tartozó telek viszont nem kicsi, és ami fontos még: jár hozzá 15 méternyi saját tengerpart és stég, amihez a hajónkat is kiköthetjük, sőt: ha több lenne, a közeli kikötőben is van egy dokk. Az ingatlanügynökök szerint nem lesz nehéz eladni a házat, az efféle giccses épületek általában kapósak Floridában, ez pedig eleve olyan jó helyen van, hogy már csak a telek miatt is meg fogják venni. 

A parti rész / Fotó: Connie Salerno

A parti rész (Fotó: Connie Salerno)

Különleges házat itthon is találni: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top