nlc.hu
Otthon

Kutyazuhanyzó

A külön ágy természetes, de ezeknek a kutyáknak privát zuhanyzó is jár

Ha a ti kutyátok is sárosan jön haza a sétálásból, jól jöhet egy ehhez hasonló megoldás.

A kutyák cukik, de irtó koszosak tudnak lenni séta után. Egy nő erre a problémára hozott egy szuper stílusos megoldást: minizuhanyzót építettett a garázsba, így a kutyák patyolattisztává válnak, mielőtt belépnének a házba.

A külön ágy természetes, de ezeknek a kutyáknak privát zuhanyzó is jár

A külön ágy természetes, de ezeknek a kutyáknak privát zuhanyzó is jár (Illusztráció: Unsplash)

Zoe Marquis 500 fontot költött két kutyájának, Martelnek és Hennynek a zuhanykabinjára a legutóbbi garázsfelújítás során.

Imádok a két kutyámmal a közeli mezőkön sétálni időjárástól függetlenül, ám sokszor teljesen sárosan jönnek haza, ezért elkerülhetetlen a zuhanyzás. Miután a házfelújítás során megrendeltünk egy kőkádat a fürdőszobába, a kutyáknak tilos lett oda a bejárás. Így született meg a kutyás zuhany ötlete. Eleinte furcsa volt az ötlet, de hamar rájöttem, egyáltalán nem az, és nem is drága” – mondta el Zoe.

Bár mindenki kinevette az ötletet, a kutyazuhany rendkívül megérte, ráadásul így ki lehetett használni a felesleges teret, és még a kutyák is imádják.

(via)

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top