nlc.hu
Otthon

Airsoft helyszín lett a japán hotelből

Airsoft helyszín lett a japán hotelből

Az új szolgáltatás népszerű a japánok körében.
airsoft, japán

Sokan várták a New City nevű kapszulahotel megnyitását, amelynek stílusa volt a fő vonzóereje, a szamurájkori és anime művészeti motívumok, dekorációk miatt. A szálloda Tokiótól mintegy 30 percre található.

Sajnos az elmúlt másfél évben azonban a koronavírus hatására a New City forgalma is drasztikusan lecsökkent, így az üzleti érdekek azt diktálták, hogy átkalibrálják a szolgáltatásukat, így mára airsoft helyszín lett.

Bár ez határozottan nem az a profilváltás, amit a szálloda tulajdonosa, Yori Fujii valaha is tervezett, ennek ellenére örömmel tölti el, hogy az új lehetőség érdekli az embereket. „Örülök, hogy New City épülete új kihívásoknak adhat helyet” – mondta, hozzátéve, hogy azon is gondolkodik, felajánlja az exhotelt fotózásokra.

Az airsoft események szervezését a Get @ City-vel, egy airsoft témájú bárral közösen végzik. Az első a márciusi Hotel Survival Game esemény volt, ami a vártnál nagyobb részvételi számokat produkált, ezért a New City még kettő hasonló eseményt tervez ebben a hónapban. 

(SoraNews24)

Fotó: Pixabay

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top