nlc.hu
Otthon

Életmentő kisfiú

Hétéves kisfiú mentette meg apja és testvére életét

A hétvégi horgászásnak tragédia lett volna a vége, ha a bátor kisfiú nem veti be magát.

Steven Poust kétgyerekes apuka mindkét gyerekét elvitte horgászni múlt hét pénteken a St. Johnson folyó mellé, azonban a pecázás meglehetősen kalandosra sikerült. Ha hétéves fia nem elég ügyes és kitartó, és nem támad egy életmentő ötlete, mindhárman odavesztek volna.

Hétéves kisfiú mentette meg apja és testvére életét

Chase. (Youtube)

Steven lehorgonyozta hajóját, és miközben pecázott, a gyerekek a vízben lubickoltak. A csónak hátuljába kapaszkodó Abigail azonban egy erős áramlat miatt elengedte a hajót. Amikor a hétéves fiú, Chase meglátta bajba jutott testvérét, utána vetette magát, azonban mindkettejüket elragadta a veszélyes áramlat.

„Nagyon féltem” – mondta később Chase, akin nem volt mentőmellény. Az apa szintén a vízbe ugrott, hogy megragadja lányát, ám az áradat elsodorta őket. Eözben a kisfiú próbált partra úszni, felváltva mell- és hátúszásban, hogy energiát spóroljon, és egy óra után végre sikerült kiúsznia. Azt mondta a helyi híradónak, hogy a legközelebbi házhoz szaladt, és bekopogott az ajtón.

A mentők a csónaktól egy mérföldnyire találták meg Stevent és Abigailt.

(via)

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top