nlc.hu
Otthon

Átalakul az Olajág Otthonok arculata, több programmal gondoskodnak a lakóikról

Megváltozik az Olajág Otthonok arculata

Igyekeznek minél aktívabb elfoglaltságot biztosítani a lakóknak.

Az elmúlt években változott az idősek elvárása a nyugdíjas évek megélése kapcsán, ezzel egyidejűleg az idősotthonokkal kapcsolatos elvárások is megváltoztak. Az okok között megtalálható, hogy egyre több az idős ember és egyre hosszabb életkort élnek meg. A változás igénye a tartalmasabb, aktívabb, élményekben gazdagabb időskori évek felé mutatnak. A jól felkészült idősotthon ezeknek az igényeknek igyekszik eleget tenni.

Az Olajág Otthonok több területen is elmozdult ebbe az irányba – szolgáltatások, programok –az új logó is ezt az aktívabb életformát hivatott kifejezni. Beköltözéskor már nő az aktivitás, ezt követően pedig minél több programba vonjuk be a lakókat. A cég folyamatosan bővíti szolgáltatásait: sószobákkal, senior sport alkalmakkal, egyéb programokkal. Az aktív időskor érdekében az Olajág Otthonokban Senior Akadémiával várják a lakókat, hogy a mentális frissességüket megőrizhessék.

Arculatot vált az Olajág Otthonok

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

Egyedülálló programként színházi előadással is készülnek, amelyben az Olajág Otthonok lakó, dolgozói és hozzátartozók szerepelnek majd. A darabot az Anconai szerelmeseket is jegyző Vajda Katalin írta, akivel hosszú távon is szeretnének együttműködni.

Az Olajág Otthonok hittvallása, hogy a társadalom felé is nyitottnak kell maradnunk, ezért idősügyi szervezetekkel, sportszervezetekkel, oktatási és egyéb intézményekkel tartják a rendszeres kapcsolatot, annak érdekében, hogy a lakók minél több kapcsolatot építhessenek ki.

A generációk közti együttműködés eredményeként elkészült az Olajág-dal is, amely szintén az arculatváltás eredménye, amelyhez rövidesen videoklip is készül.

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top