nlc.hu
Otthon

Fel akarta robbantani a feleségét a lepsényi férfi

Fel akarta robbantani a feleségét a lepsényi férfi

Nem akármilyen gyilkosságot tervelt ki a feleségével szemben egy lepsényi férfi, aki megfúrta a ház gázvezetékét és a közelében gyertyát gyújtott.

A Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói vádemelést javasolnak azzal a lepsényi férfival szemben, aki a külön élő felesége mezőszentgyörgyi otthonát kívánta felrobbantani. Az eset még 2018 decemberében történt, de mostanra zárul le a nyomozás, melynek során megállapították, hogy a válófélben lévő házaspár férfi tagja a házastársa otthonába behatolva kívánt merényletet végrehajtani. Megfúrta a fürdőszoba falára felszerelt átfolyós gázkészülék földgázt betápláló, flexibilis vezetékét, és ezzel gázömlést idézett elő. A biztos hatás kedvéért a közelében egy égő gyertyát helyezett el – írja a police.hu.

A robbantási kísérlethez használt eszközök (fotó: police.hu)

A robbantási kísérlethez használt eszközök (Fotó: police.hu)

A sértett épp hazaért munkából, amikor erős gázszagra lett figyelmes, ezért azonnal elzárta a gázcsapot és értesítette a hatóságokat. Gyorsan kiderült, hogy szándékos bűnelkövetésről van szó, és a gyanú szinte azonnal a férjre terelődött, akit a nyomozók már másnap őrizetbe vettek. A lepsényi férfi ügyében a megyei nyomozók a szükséges eljárási cselekményeket elvégezték, és az iratokat vádemelési javaslattal a napokban megküldték az illetékes főügyészségnek.

Jöhet valami könnyedebb?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top