nlc.hu
Otthon

Szökött nagymacska jelent meg egy atlantai nő hálószobájában

Váratlan éjszakai vendég ébresztette az amerikai nőt

Pedig még kutya is volt a háznál.

Meglehetősen ijesztő ébresztőben volt része az atlantai Kristine Franknek, aki még múlt hét szerda hajnalban arra ébredt, hogy valaki vagy valami ugrál az ágyán – írja a UPI.com

Amikor a nő kinyitotta a szemét egy szervált pillantott meg, ahogy az ágyon üldögélt. Ahogy Frank egy helyi újságnak elmondta, a férje nem sokkal az eset előtt felkelt, hogy kiengedje a kutyájukat a kertbe, így az ajtó nyitva maradt, hogy a jószág vissza tudjon menni a házba. 

David Frank, Kristine férje ezután elbarikádozta a szervált a hálószobában, majd kinyitotta a ház többi ajtaját, hogy a nagymacskának szabad útja legyen a külvilágba. Végül kinyitották a háló ajtaját, a szervál pedig ki is szaladt, igaz, közben ugyancsak fújt a háziakra. 

A hatóságok és az állatvédők azóta keresik az afrikai származású állatot, amelyről legalább három bejelentés érkezett már, amikor megpillantották a környéken kószálni. 

Egy ilyen állat keltette fel álmából a békésen alvó nőt

A szervál Afrikában őshonos, de Atlanta környékén legálisan tartható – engedéllyel (Fotó: Getty Images)

Bár Georgia államban legális a szerválok háziállatként való tartása, a tulajdonosoknak engedélyt kell beszereznie, mielőtt vásárolnának egy szervált. A helyi hatóságok szerint a szóban forgó nagymacskát engedély nélkül hozhatták be az államba. 

Még több nagymacska az nlc-n:

  • Egy hétig titkolták, hogy három leopárd megszökött a szafariparkból
  • Kölykeivel engedték szabadon a jaguármamát – videó
  • Óriásmacskák, akik még a kutyáknál is nagyobbak

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top