nlc.hu
Otthon

Gyomaendrőd kiakadt a "patkánytérképen"

Háborog az országos “patkánytérkép” miatt Gyomaendrőd: “Nem vagyunk patkányváros!”

Egy felmérés szerint Gyomaendrődön van a legtöbb patkány az országban, a település polgármestere ezzel azonban nem ért egyet.
Horror: Óriáspatkány randalírozott az ausztrál Aldiban

Nagy port kavart az országos patkánytérkép, amely azt mutatta meg, Magyarországon mely településeken észlelték a legtöbb rágcsálót. Mint arról beszámoltunk, a felmérés alapján a Békés megyei Gyomaendrődön található a legtöbb patkány – ezen azonban teljesen kiakadtak a helyiek. Mint a Vasárnapi Blikk írja, Toldi Balázs polgármester azt állítja, nagyon komoly hitelrontás és presztízsveszteség érte a településüket. Elmondása szerint van olyan szállásadójuk, akinél emiatt mondtak vissza foglalást.

Nem azt mondom, hogy a patkány nincs jelen a településen, de egy ilyen felmérést nem lehet tényként kezelni. Az önkormányzathoz az elmúlt két évben egyébként mindössze három lakossági bejelentés érkezett arról, hogy közterületen észleltek a rágcsálót. Nem vagyunk patkányváros!” – fakadt ki a Gyomaendrőd polgármestere.

Kiemelt kép: illusztráció, iStock

Ez is érdekelhet:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top