nlc.hu
Otthon

Kísértet űzte ki a párt a lakásból

Egy hónapja az erkélyen alszanak, mert azt hiszik, kísértet van a lakásukban

Egy francia házaspár több mint egy hónapja az erkélyen sátorozik, mert meg vannak győződve, hogy a lakásukban egy kísértet kellemetlenkedik.

Patricia és David és két gyerekük tavaly szeptemberben költöztek be egy szociális lakótelepre a franciaországi Replonges-ba. A család új otthona tágas, fényes és modern volt, ám sokáig nem élvezhették a kényelmes lakást, mert furcsa dolgok kezdtek történni.

A házaspárt egy kísértet akarja kitúrni. Képünk illusztráció (Fotó: Pexels.com)

A házaspárt egy kísértet akarja kitúrni. Képünk illusztráció (Fotó: Pexels.com)

Először a lányuk kezdett furcsa dolgokat látni a ház körül, nem sokkal később az egész család abban a hiszemben volt, hogy paranormális tevékenység zajlik a lakásukban. „Fekete árny jelent meg a szobában, majd a lámpák véletlenszerűen kialudtak, volt, hogy a tévé kapcsolt be magától és az edények is furcsa hangot adtak” – mesélt Patricia a megpróbáltatásaikról.

Annyira félnek, hogy inkább az erkélyen állítottak fel egy sátrat és ott élnek. Elköltözni nem tudnak, mivel nincs pénzük, David ugyanis fogyatékos, így csak abban bízhatnak, hogy a szociális segélyprogramban juthatnak egy másik lakáshoz. A hatóságok ugyanakkor nem akarnak új lakást adni, mert korábban két család is lakott ott, incidensek, paranormális tevékenységek észlelése nélkül.

A rettegő házaspár hívott egy szellemirtót, aki a mágneses energiát használva próbálta felderíteni a kísértetet és meg is állapította, hogy egy csapdába esett szellem kísérti őket, aki tényleg azt szeretné, hogy a család elköltözzön. (VIA)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top