nlc.hu
Otthon

Ilyen koszos lehet a mosógép belseje

Megdöbbentő videó mutatja, milyen koszos lehet a mosógép belseje

Egy anya videóban mutatja meg, hogy milyen piszkos lehet a mosógép belseje.
Mosógép

A mosógép valószínűleg nem tartozik a leggyakrabban takarított háztartási gépek közé, elvégre ami tisztára varázsolja a ruhákat, az belül biztosan magát is tisztán tartja. Hát nem egészen, ahogy ez egy TikTok-ra posztolt videóban is látható.

A @jojo_con82 nevű felhasználó azt mutatta meg, hogy milyen koszos lehet belül egy mosógép. A videó szerint az albérletében lévő mosógép három éve ott van, ő pedig minden hónapban tisztítószerekkel takarította ki a belsejét. Ennek ellenére azt hallotta, hogy két darab mosogatógép-tablettával igazi mélytisztítást lehet végezni belül.

A nő beledobta a tablettákat a tisztának látszó gép belsejébe, elindított egy programot, és várt. Nem kellett sokáig várnia, mert 10 perc múlva gusztustalan, barna, piszkos víz hömpölygött a gépben, egy óra múlva pedig még rosszabb lett a helyzet:

@jojo_con82

Cleaning the washing machine. it looks clean, how wrong was I... ##cleantok ##washingmachineclean ##dishwashertablets ##tryit

♬ Oh No - Kreepa

A több mint 4 milliószor elindított videóban a nő azt írta, hogy ezek után havonta el fogja végezni a tablettás mosógép-tisztítást.

A hozzászólók többsége ledöbbent, milyen piszkos lehet a mosógép belül, néhányan pedig alternatív tisztítószereket – például fehérborecetet – ajánlottak. De nem mindenki osztotta az aggodalmat, az egyik kommentelő azt írta, a víz csak a tabletták miatt lett barna, teljesen felesleges belülről kimosni a mosógépet.

(LadBible)

(Kiemelt kép: Pixabay/bierfritze)

Mosógéptisztítási tippek az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top