nlc.hu
Otthon

Irodaként hirdeti ezt a vécét a pofátlan főbérlő

Asztalt és széket rakott a vécébe, azóta irodaként hirdeti a helyiséget a pofátlan főbérlő

Heti 20 ezer forintnak megfelelő fontot kér a főbérlő a rögtönzött irodáért, ami valójában egy vécé székkel és asztallal.
Vécé

Sok főbérlőt nem kell félteni, ha arról van szó, hogyan csináljanak pénzt a lepusztult vagy elképesztően kicsi lakásokból, de egy skót lakáskiadó igencsak elvetette a sulykot.

Valószínűleg a koronavírus-járványt meglovagolva hirdetett meg egy irodát heti 50 fontért (20 ezer forint) Glasgowban. Igen ám, csak a fotók alapján nagyon úgy tűnik, hogy az iroda nem más, mint egy keskeny mellékhelyiség, amelybe betett egy széket és egy asztalt.

A Gumtree nevű oldalon feltűnt apróhirdetésben azt írják: kicsi és kompakt tér ideális a magányos munkavégzésre. Az első emeleten lévő helyiségnek külön bejárata van, és tartozik hozzá vezetékes szélessávú internet, két asztal, minihűtő, vízforraló, lámpák, valamint természetesen vécé és kézmosó kagyló.

Bár a hirdető hosszú távú bérlőket keres, egyelőre nem csaptak le a vissza nem térő lehetőségre, a hirdetés ugyanis 43 napja fent van az oldalon.

(Metro)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Pexels/Max Vakhtbovych)

Albérletpiac az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top