nlc.hu
Otthon

Hazáig tolták a kerekesszékes nőt az esőben

Elromlott a kerekesszéke az esőben, megható dolog történt ezután

Az idős nő kerekesszéke elromlott az esőben, négy fiatalember segített rajta.
Kerekesszék

Szívmelengető dolgot tett egy idős mozgássérült nővel négy fiatalember Florida államban. Vasárnap délután zuhogni kezdett az eső, az asszony elektromos kerekesszéke pedig elromlott. A nő ott ült tehetetlenül az esőben, kétségbeesetten próbálta működésre bírni a járművét, amikor megjelent négy fiatal férfi, és hazáig tolták az idős nőt.

A megható segítségről a Floridai Nyugdíjas Közösség egyik dolgozója, Katty Castro készített fotókat, a kerekesszékes nő ugyanis a közösség egyik lakásában él. A képeken látszik, hogy a fiatalok felfelé tolják a nőt az emelkedőn, egyikük még egy esernyőt is tart a feje fölé.

A négy fiatalember több mint egy kilométeren át tolta a kerekesszékes nőt. Munka után tartottak hazafelé, amikor észrevették, hogy segítségre szorul. Koszosak és fáradtak voltak, de nem tudták magára hagyni a nőt, aki egy nejlonzacskót tett a fejére az esőben.

Egyikük azt mondta, meglepődtek, hogy ilyen nagy hír lett az esetből, de ők semmi mást nem akartak, csak segíteni egy bajba jutott embernek.

(Fox News)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Pexels/alexandre saraiva carniato)

Még több megható gesztus az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top