Életmód

Megható! Elromlott a kerekesszéke, hazáig tolta egy idegen

Miután az idegen észrevette, hogy a tolószékes nő bajlódik, azonnal a segítségére sietett, és hazáig tolta.

Bilal Quintyne egy barátjával sétált éppen, amikor látta, hogy egy fogyatékkal élő nő elektromos kerekesszékében sodródik a főút oldalán. A szék motorja elromlott, a kerekek pedig kiestek a helyükről. A férfi azonnal a nő segítségére sietett, és hazakísérte a nőt.

A Quintyne barátja által készített videót rövid idő alatt 2,7 millióan nézték meg a Facebookon, és rengeteg kommentet kapott, melyben a férfit dicsérték segítőkészsége és jósága miatt. 

A páros nem beszélgetett sokat útközben, de amikor végre eljutottak a nő otthonába, Quintyne megkérdezte, hogy hova indult, mielőtt elakadt volna.

„Amikor megtudtam, hogy épp a boltba indult, felajánlottam neki, hogy bevásárolok, de nem engedte. Sírt, nagyon hálás volt, és azt mondta, sok ember hajtott el mellette anélkül, hogy megállt volna segíteni. Én csak a dolgom tettem. Annyi gyűlölet van a világon, mást szeretni pedig semennyibe sem kerül.”

Yahoo Lifestyle

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top