nlc.hu
Otthon

Egyetemi diploma helyett áruházi eladóként helyezkedett el egy fiatal nő

Nem akart tanár lenni, elment inkább eladónak

Rájött, hogy jobban boldogul, ha az utóbbit választja

„Állomállás” miatt hagyta ott az egyetemet egy fiatal ausztrál nő: áruházi eladó lett a Bunnings áruházlánc egyik üzletében – írja a LADBible.com.

Az oldal információi szerint Maddison Kramer a Perthben működő University of Notre Dame tanárképzőjének diákja volt két évig, közben pedig félállásban az áruházban dolgozott. Ekkor jött rá, hogy eladóként sokkal jobban érzi magát, mintha egy középiskolában tornatanárként tevékenykedne, így szánta rá magát a nagy döntésre.

„Több mint húszezer dolláromba és két egyetembe került, hogy rájöjjek, a diplomám távolról sem ér annyit, mint gondoltam – osztotta meg gondolatait Kramer egy LinkedIn-posztban. – Mostanra megértettem, hogy nincs szükségem egyetemi diplomára, hogy sikeres legyek.”

Feladta az egyetemet, hogy elmenjen eladónak

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

A poszt végén hozzátette: a felsőoktatási intézményben hiábavalóan eltöltött időt csekély árnak érzi azért, hogy végre rájött, mihez is akar kezdeni az életével.

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top