nlc.hu
Otthon

Használt gyerekbútorok visszavásárlása az IKEA-nál

Az IKEA mostantól visszaveszi a használt gyerekbútorokat

Előre meghatározott áron visszavásárolja a használt gyerekbútorokat az IKEA.
ikea

Az IKEA Magyarországon új szolgáltatást indított, amely hozzájárul a körkörös üzleti modell kialakításához. Ez a Garantált visszavásárlás használt gyerekbútorokra szolgáltatás. Az IKEA Family klubtagok, akiknek már nincs szükségük az adott bútorra, előre meghatározott áron eladhatják azt az IKEA-nak.

Ha például a vásárlástól számított egy éven belül eladja a bútort, az eredeti ár mintegy 60 százalékát kapja meg, és az IKEA a használt bútort ugyanezen az áron adja el egy másik vásárlónak.

A szolgáltatás 2021 októberétől érhető el. További információk az IKEA oldalán.

Az idei év több további változást is hozott a körkörös szolgáltatások terén a bútoráruháznál. Az év során az IKEA Circular Hubokat (Fenntarthatósági Pontokat) alakított ki áruházaiban, melyekben kicsomagolt, enyhén sérült és használt termékek találhatók rendkívül kedvező áron, valamint a bútorok javításához szükséges eszközök és pótalkatrészek.

Mindemellett a Circular Hub munkatársaitól a vásárlók tanácsokat is kérhetnek bútoraik élettartamának meghosszabbításához. Ráadásul a vásárlók online is rendelhetnek az IKEA-tól kisméretű pótalkatrészeket ingyenesen, otthonukba szállítva.

(Kiemelt kép: Unsplash/Jueun Song)

IKEA az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top