nlc.hu
Otthon

Hajléktalanszállóra került a fotóriporter

Mindenét ellopták a magyar fotóriporternek, hajléktalanszállóra került

Az egyik albérletből a másikba kívánt költözni a fotóriporter. Mindenét bepakolta a költözéshez hívott kocsiba, és az autós elhajtott az összes cuccával, az egész életével.
Mindenét ellopták a fotóriporternek, hajléktalanszállóra került

A XX. kerületi albérletéből szeretett volna átköltözni egy következő albérletbe egy fotóriporter nő, és a cuccai szállításához egy autóst hívott segítségül. Nem hivatalos taxitársaságot vagy szállítócéget bízott meg, mivel spórolni akart, és most már tudja, hogy ezzel nagy hibát követett el – derül ki az RTL Híradó riportjából.

A nő az összes cuccát kipakolta az autóba, köztük a laptopját, az értékes fényképezőgépét és az adattárolóját is, amin a munkáit tárolta: csak ezek önmagukban több millió forintot érnek. Mielőtt azonban beszállt volna ő is az autóba, a sofőr váratlanul elhajtott az összes cuccával, ő és az esetet végignéző főbérlője csak döbbenten álltak ezt látván. A fotóriporternek semmije nem maradt, az ellopott cuccai nélkül dolgozni sem tud. A kihívott rendőrök mondták neki tippként, hogy hívja fel a Menhely Alapítványt, mert ők tudnak gyorsan helyet biztosítani neki egy hajléktalanszállón. Ilyen helyen korábban még csak fotóriporterként járt, és annyira traumatizálta az eset, hogy az éjszaka közepén el kellett őt onnan szállítani egy kórházba. Végül a külföldön élő rokonai segítettek rajta, és szereztek neki ideiglenes szállást. Jelenleg abban reménykedhet, hogy egy kamera felvette az elhajtó kocsi rendszámát, ez alapján pedig a rendőrök hamarosan kézre keríthetik az elkövetőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top