nlc.hu
Otthon

46 nyulat fogadtak be a házukba

Megelégelték, hogy mások rosszul bánnak a nyulakkal, 46 tapsifüles él velük egy házban

A trió elkezdte befogadni azokat a nyulakat, amelyekről nem gondoskodtak megfelelően, és szabadon engedték őket háromszobás ikerházuk kertjében – amelyet ők The Bun Village-nek neveznek.

Az elmúlt évben több mint 100 állatot mentettek meg, és jelenleg 46 nyuszit tartanak otthonukban. Ennél többet viszont nem tudnak ellátni, ezért az új jövevényeknek megfelelő gazdit és új otthont keresnek.

A nyulak mentése nem olcsó mulatság, a család hetente körülbelül 85 fontot költ a nyulak szénájával, pellettel és zöldségekkel való etetésére. Emma Clough szerint a nyúltartással kapcsolatban rengeteg tévhit él, kezdve azzal, hogy sokan ketrecben tartják az állatokat, és a kezdeti lelkesedés során elfeledkeznek róla egy nyúl 12 évig is elélhet, addig pedig felelősséggel tartozunk irántuk.

nyúl

A kép csak illusztráció (Fotó: Pexels)

A család reméli, hogy a The Bun Village egy nap bejegyzett jótékonysági szervezet lesz, hogy minden idejüket a nyulak megmentésének szentelhessék.

(Metro)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top