nlc.hu
Otthon

Megnyílt itthon az első Dyson pop-up store

Szintet lépett Magyarországon a Dyson (X)

Megnyílt a cég első pop-up store-ja Budapesten, ahol a márka teljes termékkínálatát kipróbálhatjuk.

A hétvégén a MOM Parkban nyitotta meg első pop-up store-ját a brit Dyson. A Dyson Demo Zone nem csupán egy pop-up store, hanem egyfajta „tesztlaborként” a látogatók a termékeket is kipróbálhatják itt. A vállalat üzletfilozófiájának egyik alapeleme, hogy termékeiket a legújabb innovációk alapján, nagyszabású mérnöki és tudományos háttérmunkával fejlesztik. Ezen fejlesztéseknek köszönhető például, hogy a Dyson hajápoló készülékei a hajszárítást és a hajformázást extrém hőhatás elkerülésével teszik lehetővé, így a haj megőrizheti természetes egészségét. Ezt az innovációt első kézből megtapasztalhatták az üzlet látogatói is, akiket ingyenes hajformázásra vártak. A megnyitó hétvégén megtartott két napos „Styling Session” keretében számos híresség hairstylistja, Radván Simon mesterfodrász várta a látogatókat hajformázásra. Hozzá kell tenni, hogy a vállalat termékei nem csupán a hajszakértők körében igen népszerűek, de az otthoni felhasználók is kedvelik őket.

Hosszú haj formázása

Radván Simon sztárfodrász várta a látogatókat a Dyson pop-up store-jában.

Lézerrel működő porszívó

A Dyson a legújabb tudományos fejlesztéseket teszi elérhetővé a hétköznapi feladatok elvégzésében. A Demo Zone-ban többek között lehetőség nyílik megismerkedni a Dyson legújabb vezeték nélküli porszívójával is. A V15 Detect tisztítófejébe lézerfényt építettek, mely a takarítás közben detektálja és felszedi a szabadszemmel nem látható port is, így még tisztább és higiénikusabb lehet takarítás után a lakás.

Dyson porszívó

A Dyson lézeres porszívója szintlépést jelent a takarításban.

Légtisztítás otthon: egyre inkább elterjedőben

A pop-up store-ban megtalálhatóak a Magyarországon is egyre inkább elterjedő légtisztító készülékek is. Az ilyen készülékeknek nemcsak a napjainkban egyre inkább hangsúlyos vírusok és baktériumok elleni funkciója létezik, hanem számos más módon is hozzájárulhatnak az egészségesebb otthonhoz, például a spórák vagy az allergiát kiváltó részecskék levegőből való kiszűrésével. A Dyson készülékei HEPA H13 minősítéssel is rendelkeznek, ez azt jelenti, hogy a szennyezett részecskéket nemcsak begyűjti, hanem az is biztosítva van, hogy ne kerüljenek vissza azok a környezetbe.

A Dysonról

A Dyson egy Bath melletti ingatlanban indult útjára és 1993-as alapítása óta folyamatosan növekszik. Mostanra egy globális technológiai vállalattá fejlődve mérnöki, kutatási, fejlesztési és tesztelési tevékenységet folytat az Egyesült Királyságban, Malajziában, Szingapúrban és a Fülöp-szigeteken is és világszerte 10 551 szabadalommal és folyamatban lévő szabadalommal rendelkezik. A márka világszerte közvetlenül több mint 14 000 embert foglalkoztat, köztük 6000 mérnököt és tudóst. Globális kutatási és fejlesztési hálózatára támaszkodva új technológiák kifejlesztésére irányuló, ambiciózus terveket valósít meg globális csapatok közreműködésével, a szilárdtest-akkumulátor cellák, a nagy sebességű elektromos motorok, a látórendszerek, a gépi tanulási technológiák és az M.I. beruházásokkal a középpontban. Házon belüli robotikával foglalkozó csapata az egyik legnagyobb az Egyesült Királyságban, a növekvő vállalaton belüli tevékenység mellett pedig az Imperial College Londonban működő Dyson Robotics Lab hosszú távú kutatási programot is folytat.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top