nlc.hu
Otthon

Kigyulladt szárítógép

Kipróbált egy Tik-Tok-on látott trükköt az anyuka, kigyulladt a szárítógépe

Egy egyszerű ötletet szeretett volna kipróbálni.
Kigyulladt szárítógép

Egy anyuka sokkoló felvételt osztott meg a Tik-Tok-on, miután kipróbált egy itt látott trükköt. Ez alapján apróra vágott szivacsokat öblítős vízbe kell áztatni, majd bedobni a szárítógépbe. Ezáltal a ruhák sokkal frissebbek, illatosak lesznek. Az anyuka azonban arról számolt be, hogy az éjjel dolgozó szárítógépük reggelre kigyulladt, és mindenki óva int attól, hogy kipróbálják ezt a Tik-Tok trükköt.

https://www.tiktok.com/@haileeclarke87/video/7025596509626453254?sender_device=pc&sender_web_id=6942306966879864326&is_from_webapp=v1&is_copy_url=0

“A szárítógépet soha nem szabad éjszaka bekapcsolva hagyni felügyelet nélkül. Csakúgy, mint a tűzhelyet vagy a sütőt… A szárítógépet minden hónapban alaposan meg kell tisztítani kívül-belül, a szöszfogónak pedig minden program után tisztának kell lennie. Senki sem tudja, hogy ezt megfelelően csinálta-e. A tüzet többféle dolog is okozhatta, és nem feltétlenül a szivacs” – mondta egy FoxNews-nak egy szakember. 

via

(Nyitókép: pixabay)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top