nlc.hu
Otthon

Emeletes buszból otthon

Vett egy emeletes buszt, hogy berendezze álmai otthonát

Nem akart több albérletet vagy hitelt, inkább vett egy emeletes buszt, hogy abban éljen.

Vannak, akik nem szeretik a megszokottat. Vannak, akiket az élet kényszerít valami különlegesre. Hayley Rowson minden bizonnyal közéjük tartozik, mert úgy döntött, nem akar több albérletet, hitelt sem akar élete végéig fizetni, ezért fogta a megtakarítását és vett egy emeletes buszt, hogy abban rendezze be a lakását.

Mivel nem volt elég a pénze, ezért az OnlyFans-en keresztül gyűjtött még pénzt, ahol összesen 13 ezer font (5,6 millió forint) jött össze. A busz 3250 fontba (1,4 millió forint) került, a felújítása 4000-be (1,7 millió forint).

Az öreg járműre napelemeket szerelt, rendbe hozta a szigetelést és beszerelt egy kazánt is. Új a vízvezetékrendszer és az elektromos hálózat is. Az ajtó fából készült, a berendezés nagyobb részét a lány maga csinálja, amit nem tud, azt a TikTokról lesi el.

Így már nincs sok hátra és Hayley, valamit három cicája és a fiatal szamojéd spicc kutyája, Eric birtokba vehetik az új otthont – írja a Metro.

Laknál ilyen buszban? (Fotó: Pexels.com)

Laknál ilyen buszban? (Fotó: Pexels.com)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top