nlc.hu
Otthon

DIY lakásátalakítás Youtube-ról

Youtube-videók segítségével alakította át lakását az anyuka

Youtube-videók segítségével alakította át lakását az anyuka

Egy anya 97 000 fontot (kb. 39 millió forintot) takarított meg azzal, hogy egy plusz hálószobát adott a házban a tizenéves fiainak – a lakásátalakítás fortélyait YouTube-videókból leste el.

Amikor Emma Green 100 000 fontot tett félre az otthona bővítésére, úgy döntött, hogy a saját kezébe veszi a dolgokat. A Cheshire-ből származó kétgyermekes anyuka saját külön szobát akart adni fiainak – a 16 éves Jake-nek és a 13 éves Jamesnek.

Laminált parkettát lerakó nő

Képünk illusztráció (Fotó: Getty Images)

De ahelyett, hogy bővítette volna a házat, Emma kihasználta a már ott lévő teret. Olcsó és gyors megoldásra volt szüksége, ezért az 50 éves nő úgy döntött, hogy kreatív lesz, és két részre osztotta saját hálószobáját, oda költöztette a fiúkat, ő pedig beköltözött fiai régi hálószobájába.

Lenyűgöző módon Emma maga végezte a kemény munka nagy részét – kizárólag a YouTube és a B&Q videós oktatóanyagok segítségével, amelyek elmagyarázták, hogyan kell falat építeni. Emma szerint az egyetlen probléma akkor akadt, amikor kirakófűrésszel kivágott egy falat, hogy korlátot és új lépcsőfokot készítsen – anélkül, hogy észrevette volna, hogy az előző ajtókeret körül egy kábelt vezettek.

 „Amikor a lámpák villogni kezdtek, rájöttem, hogy baj van, és segélyhívást küldtem villanyszerelő kerékpáros barátomnak, aki meg tudta menteni a kábelt, és átvezette a padló alá és a falba.”

A kétgyerekes anyukának hat hét alatt sikerült befejeznie a projektet, esti és hétvégi munkával.

(Előtte és utána fotókért kattints ide)

Inspirálódj!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top