nlc.hu
Otthon

Anna, a magyar Aranyhaj

Havonta csak egyszer mossa meg haját, aminek az egész világ a csodájára jár

Anna nem tervezi, hogy valaha megszabadulna bámulatosan hosszú hajától.

A nemzetközi sajtót is bejárta Anna története, aki több mint egy méter hosszú hajával hódította meg a világot, és akit sokan csak a magyar Aranyhajként emlegetnek. Anna, aki szerelmével most egy tanyán él, a Tényeknek mesélt arról, hogy még tinédzserként döntötte el, hogy nagyon hosszú hajat szeretne, és fodrásznál is ekkortájt járt utoljára, azóta csak édesanyja vágott a hajából, de csak két alkalommal. Ami a hajápolást illeti, havonta csak egyszer mos hajat, és az is előfordult, hogy egy hétig nem fésülködött, és annak érdekében, hogy szép és egészséges maradjon hajkoronája, ápolóolajat használ.

Anna a haját legszívesebben kontyban és fonatban hordja, és lehet, annak érdekében, hogy frizuráját még kényelmesen és könnyen el tudja készíteni, megelégszik a majdnem 1,4 méteres hajhosszal. Arról pedig szó sem lehet, hogy megszabaduljon a hosszú tincsektől, ő így érzi jól magát.

Hosszú szőke haj

Fotó: illusztráció, Getty Images

-.-.-

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top