nlc.hu
Életmód

Eddig rosszul mostál hajat

Egy fodrász szerint ezt a területet mindig kihagyjuk hajmosás közben

Lehet, hogy eddig nem mostál jól hajat?

A hetente akár többször is elvégzett hajmosás elsőre nem tűnik nehéz műveletnek, több évtized után már profiknak kéne benne lennünk. Egy fodrász szerint azonban mindannyian elmulasztunk valamit hajmosás közben.

@kamikirschbaum TikTok-felhasználó és korábbi fodrász az alkalmazáson keresztül megdorgálta a nézőket az optimálisnál gyengébb hajmosási készségeik miatt. A szakértő szerint, ha samponnal dörzsöljük a hajat, az még nem elég. Azt mondja, a kulcs az, hogy az ujjbegyeinkkel dörzsöljük a hajas fejbőrt, legalább 2-3 alkalommal, míg úgy nem érezzük, hogy makulátlanul tiszta a fejbőr.

Közben rámutatott egy olyan területre is a hajból, amely gyakran kimarad. „Alá kell jutnod – mondja. – Ez a leginkább elfeledett rész.”

Lehet, eddig rosszul mostad a hajad

Fotó: Unsplash

A közzététel óta a videót több mint 1,2 millióan nézték meg, és sokan a kommentekben megosztották, hogy eddig mindig rosszul csinálták. Te eddig is jól mostál hajat?

(via)

Kapcsolódó

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top