nlc.hu
Otthon

Puskás Peti a munkásságáról

Puskás Peti: ,,Megvisel, hogy sok kollégát veszítettünk el a járvány alatt”

A népszerű előadó Rónai Egonnak mesélt az ATV Húzós pénteki podcastjében arról, hogy felelősséget érez a zenekara minden tagja iránt és nehezen éli meg, ha esetleg nem tud segíteni nekik.

Puskás Peti életében a zene nagyon fiatalon fontossá vált. Először zongorázni tanult, majd elkezdett zenekarokat keresni maga mellé. Az első sikerét énekesként akkor élte át, amikor kamaszként szakított vele a barátnője, ezért elment a házukhoz és szerenádot adott neki. Az emberek megtapsolták, tetszett nekik a rögtönzött produkció. Sajnos a lány nem ment vissza hozzá.

A szomszédok visszajelzései alapján eldöntötte, hogy komolyan fog foglalkozni a zenéléssel. Később jelentkezett a Megasztárba, ahol rövid idő alatt kiesett. Ez komoly pofon volt számára, rájött, hogy sokkal szorgalmasabbnak és tudatosabbnak kell lennie. 2012-ben megalapította a The Biebers zenekart a testvérével és a legjobb barátaival. Ebben a formációban talált igazán magára, nagyon élvezi, hogy egy csapat tagja.

puskás peti atv

Fotó: ATV

Komoly felelősséget érez a zenekarért és megviseli, ha nem tud segíteni nekik. A pandémia miatt nem voltak fellépéseik. Ő maga szerencsés volt, mert dolgozott a televízióban, voltak influenszer feladatai is, de több zenekari tagnak más munkát kellett keresnie. Az első alkalommal, amikor végre mehettek fellépni, nagyon megtörte, hogy sok kolléga elhagyta a szakmát és vannak, akik soha nem is térnek vissza. Volt olyan aki nem tudott gitározni, mert megsérült az ujja egy kerti géptől, mert kertésznek állt a járvány alatt.

Pénteken este az ATV Youtube-csatornáján látható beszélgetésben szó esik még arról, hogy ki Peti példaképe, milyen együtt játszani az édesapjával és feleségével a színházban, valamint a gyerekvállalásról is őszintén mesél.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top