nlc.hu
Otthon

Sorra nemzette a gyerekeket a börtönből a palesztin rab

Négy gyereket nemzett a börtönévei alatt a férfi, aki 15 évig raboskodott

A palesztin férfi tizenöt évet húzott le egy izraeli börtönben. Eközben négy gyereke született úgy, hogy nem lehetett együtt a feleségével.

Rafat Al-Quarawi-t 2006-ban ítélték el terrorizmus vádjával, és a férfi hosszú időre börtönbe került. A tizenöt börtönév alatt mégis négy gyermeke született úgy, hogy nem volt lehetősége együtt lenni a feleségével. Nemrég egy interjúban mesélte, hogy csinálta – írja az odditycentral.

baba

A profi spermacsempész komoly eredményekkel büszkélkedhet (fotó: Pixabay)

Mint kiderült, egy chipses zacskóban csempészte ki a spermáját, amit odakint a felesége rögtön megkapott, és rohant is vele a termékenységi klinikára, hogy mielőbb elkezdjék vele az inszeminációt. A módszer kapcsán sok szakember ráncolta a szemöldökét, ugyanis a sperma arról ismert, hogy az emberi testen kívül másodperceken, vagy perceken belül elhal. A börtön lehetőséget ad arra, hogy a rabok akár apró ajándékot is küldjenek a szeretteiknek a kantinon keresztül, és ezt használta ki Rafat Al-Quarawi. A chipses zacskót olyan technikával zárták vissza, hogy ne látszódjon rajta, hogy egyszer már kinyitották előtte. A csomagot – amire a rab nevét is ráírják – a látogató családtag kapta kézhez, és vitte ki a börtönből. A Palestinian Media Watch legalább száz olyan esetről tud, amikor ezzel a módszerrel sikerült várandóssá tenni egy nőt a raboknak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top