nlc.hu
Otthon

Kigyulladt a házuk, de a koronavírus miatt nem érezték a füstszagot

Nem érezték a füstszagot a koronavírus miatt, a 2 éves kisfiuk mentette meg a családot

A szülők elvesztették a szaglásukat a Covid miatt, ezért nem vették észre, hogy ég a ház. A 2 éves gyerek mentette meg a családot.
Égő házat olt egy tűzoltó

Hősként ünnepelnek egy 2 éves texasi kisfiút, aki felébresztette a szüleit, hogy ég a ház, és ezzel az egész családot megmentette.

Brandon Dahl január 15-én, hajnali fél 5-kor bement a szüleihez, megkocogtatta édesanyja lábát, majd annyit mondott: „Anya, forró! Anya, forró!” Kayla Dahl, az anya körülnézett, és észrevette a tüzet.

A kisfiúnak köszönhetően az ötgyerekes család épségben ki tudott menekülni a házból, mielőtt minden lángba borult volna.

A szülők azért nem vették észre a tüzet, mert a koronavírus-fertőzés után nem érezték a szagokat, így a füstöt sem észlelték. Ráadásul az egy éven belül vásárolt tűzjelző csak akkor riasztott, amikor már mindannyian kijutottak a házból.

A család mindenét elvesztette a tűzben, rokonoknál húzták meg magukat, és adománygyűjtés indult a megsegítésükre.

Tudják, hogy hosszú időbe fog telni, mire újra meglesz mindenük, de a legfontosabb, hogy életben vannak. „Ha aznap reggel nem lett volna a fiam őrangyala, nem tudom, hol lennénk” – mondja az édesanya.

(Yahoo)

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash/Daniel Tausis)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top