nlc.hu
Otthon

Elnézték a terelést a kerépárversenyzők

Három kerékpárversenyző a forgalommal szemben találta magát az autópályán

Nem vették észre a lezárt sávot, de senkinek nem esett baja.

Meglepő jelenet színesítette a versenyt a kerékpáros Katalán körverseny második szakaszán: az autópálya egyik felét lezárták a szervezők, hogy ott mehessen a mezőny, a másik oldalt viszont nem, három versenyző pedig nem vette észre időben, hogy merre kellene menniük.

eltévedt kerépáros

Fotó: A kép a GCN Racing videójából van kivéve

Így Cesare Benedetti, Mikel Bizkarra és Joe Dombrowski hirtelen az elválasztó fal rossz oldalán találta magát, szemben az autós forgalommal – számolt be az esetről a HVG.hu.

A GCN Racing videóján jól látszik, hogy ahol jobbra kellett volna húzódni, valamiért csak egy rendőrmotort állítottak keresztbe, nem zárták le teljesen a sávokat időben. A három eltévedt versenyző nagy szerencséje az volt, hogy a szervezők előtte legalább bójákkal elkerítették a szembe irány belső sávját, így közvetlen életveszélyben nem voltak, de némi bizonytalankodás után azért jobbnak tartották megállni és átmászni az elválasztó falon.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top