nlc.hu
Otthon

Röptében kapta el ablakból kizuhanó kutyáját

Röptében kapta el az ablakból kizuhanó kutyáját – videó

Nem sokon múlt, hogy a kutyának ne essen komolyabb baja.

Minden állattartó legrosszabb rémálma, hogy valami baj éri kedvencét. Rachel Green kutyája is nagy veszélybe került, de gazdája szerencsére résen volt. Történt, hogy Green éppen lement a ház elé, hogy átvegyen egy csomagot, amikor észrevette, hogy kinyílik az ablak, és hiába próbált rászólni a kutyájára, hogy húzódjon vissza, az állat kiesett. Szerencsére sikerült elkapnia, ahogyan azt a mellékelt videó is bizonyítja. 

Rachel Green elmondta, hogy a járvány alatt a kutyája nagyon megszokta a társaságát, nagyon ragaszkodó lett, mindig mellette akar lenni, igaz, azt nem gondolta volna róla, hogy még egy ablakon is képes kiugrani, hogy vele lehessen. „Az ablakok zárva voltak, de sikerült neki az egyiket szélesre kinyomnia, ezt csak azért vettem észre, mert láttam, hogy máshogy csillan a fény. A lényeg, hogy a kutyám teljesen jól van, és nem lett komolyabb baja, csak a lába fájt pár óráig” – tette hozzá.

Kutya fekszik az ágyban

Fotó: Pexels

(via LadBible)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top