nlc.hu
Otthon

Extrém keskeny garázs

38 millióba kerül a szuperkeskeny garázs, csak a kocsiból nem tudsz kiszállni

A méregdrága londoni parkolóhely olyan keskeny, hogy ha beállsz az autóval, nem tudsz kiszállni.
Autók egy parkolóházban

Időről időre felbukkannak a lakáshirdetések között néhány négyzetméteres minilakások, amelyek láttán elgondolkozik az ember, hogyan lehet pár négyzetméteren teljes életet élni. Budapest legkisebb lakása például alig 3,5 négyzetméter.

A garázsok között is találunk olyat, amelyet nagyon szűkre szabtak, de egy méregdrága londoni kocsibeálló mindenen túltesz: annyira keskeny, hogy nem lehet kiszállni a kocsiból.

A két fal közötti, extrém parkolóhely csupán 2 méter széles és 5,5 méter hosszú. Úgy tűnik, ha beáll valaki az autóval a helyre, legfeljebb a tetőn keresztül tud kiszállni. Vagyis ha nem kabriód van, ne is álmodj arról, hogy el tudod hagyni a kocsit. Mondjuk így legalább nem kell lakásra költeni, hiszen úgyis az autóban alszol. 

A soha vissza nem térő lehetőségért 85 ezer fontot, 38 millió forintot kérnek, bár a hirdetés szerint a helyen van biztonsági kamera, automata garázsajtó és vízvételi lehetőség.

(Kiemelt kép: illusztráció, fotó: Unsplash/Michael Fousert)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top