nlc.hu
Otthon

Kádban szunyókált el egy budapesti betörő

A kádban szunyókált el egy budapesti betörő

A férfi megivott egy üveg pezsgőt a házban, mielőtt a fürdőszobában elnyomta az álom.

Betörőt fogtak a rendőrök Pesterzsébeten, aki betört egy házba, ott elfogyasztott egy üveg pezsgőt, majd úgy elfáradt, hogy a kádban elnyomta az álom. Itt találtak rá a rendőrség emberei – írta rendőrség közleménye alapján a Blikk.

fürdőkád

Képünk csupán illusztráció (Fotó: Pixabay)

A férfi a kerítésen átmászva jutott be egy XX. kerületi házba 2022. május 13-án délután. Bent zsebre tett egy mobiltelefont, két kerékpárlámpát, majd elfogyasztott egy üveg pezsgőt. Ezután befeküdt a fürdőkádba, ahol elaludt. Itt talált rá a hazatérő tulajdonos, aki azonnal értesítette a rendőröket. A hatóság munkatársai felébresztették, majd a kerületi rendőrkapitányságra előállították a 36 éves T. Lászlót.

A XX. és XXIII. Kerületi Rendőrkapitányság nyomozói lopás vétsége miatt hallgatták ki a férfit, aki elismerte tettét. T. László az eljárás további szakaszában szabadlábon védekezhet.

A Prevenciós Bűnözés-Statisztikai Adattár (PRE-STAT) adatai alapján a fővárosban 2020-ban Zuglóban törtek be a legtöbb lakásba, míg a Várnegyedben fordult elő a legritkábban ilyesmi.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top