nlc.hu
Otthon

Összedobtak egymilliót, hogy elköltözzenek Bangóék

Összedobott a falu egymillió forintot, csak hogy elköltözzön onnan a sokak által utált család

Több lakó szerint súlyos anyagi károkat okoz a falunak a nagylóci család, ezért gyűjtést szervezett a polgármester, hogy megvegyék a házukat, a család pedig elköltözzön onnan.
Bangóék háza Nagylócon

Épp csak hazatért a börtönből a háromgyerekes nagylóci családapa, pár nappal később már újra bekasztnizták lopás miatt. A faluban azt beszélik, hogy csak olyankor van bűnözés Nagylócon, ha a hírhedt családfő nincs börtönben.

A Bangó família falu széli háza elég romos állapotban van, sok helyen hiányzik róla a vakolat, és van, ahol az ablak is, az udvar pedig teli van ruhakupacokkal. Bangó Alexandra az RTL Híradó kamerájának azt nyilatkozta, hogy ő foglalkozik a házzal, újítgatja, de GYES-ből és családi pótlékból nehéz azt rendben tartani. Igazságtalannak tartja, hogy a párja dolgai – lopott, drogozott – miatt a falu őt rekeszti ki. Szalai Gábor polgármester egy hete tett ki egy felhívást, amiben azt kérte, hogy gyűjtsenek össze egymillió forintot, amiből meg tudják venni a Bangó család házát, ők pedig így elköltöznének a faluból. Az árat a polgármester az ott lakó édesanyával beszélte meg, és azóta az összeget sikerült is összedobni – volt aki ötezret adott bele, de például a polgármester százezret –, ám Bangó Alexandra azóta már úgy gondolja, hogy hiába volt sikeres a gyűjtés, egymillió túl kevés ahhoz, hogy elköltözzön onnan, viszont hajlandó elmenni, ha kapnak máshol egy másik házat. A polgármester a házat lebontaná, a telekre pedig egy gyümölcsöst terveznek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top