nlc.hu
Otthon

Kenyértartóból készült szekrény

Imádják a netezők a kenyértartóból készült szekrényt

Csak két kenyértartó és négy csavar kell a mutatós kis szekrénykéhez.
Két kenyértartóból készült szekrény

Stílusos, praktikus és egyedi bútort készített egy édesanya, aki két kenyértartónak talált új funkciót. 

A Joelle nevű nő egy Facebook-csoportban azt írta, hogy volt egy fölösleges kenyértartója, és abból szeretett volna valami hasznosat készíteni házilag.

Végül vett egy másik ugyanolyan kenyértartót, az oldalukra állította és összecsavarozta őket, majd kész is lett a mutató kis szekrényke különleges ajtókkal:

@jojodoobydoo Kmart bread bin hack into our new kitchen cabinet! Inspired by @extra.ordinary.home #kmarthack #kmarthacks #fyp #kitchenmakeover #diy #upcycle #breadbinhack ♬ original sound - JoJo Shabadoo

Persze nem ebben a szekrényben fogod tárolni a serpenyőket és lábasokat, de kisebb tárgyakhoz tökéletes, és szinte bármelyik helyiségben jól mutat. Ő például gyógyszereket tart benne, hogy a gyerekek ne érjék el. 

A kenyértartóból készült bútor nem ennek az anyának volt az ötlete, ő is látta TikTokon. Az eredeti verzió azonban sokkal bonyolultabb volt: ragasztóval illesztették össze a tartókat, lábakat szereltek rájuk, szürke festették az egészet, és egy éjjeliszekrény született a projektből. A mostani verzió jóval egyszerűbb, hiszen csak négy csavarral rögzítette a kenyértartókat egymáshoz.

Ha kedvet kaptál a diy barkácsoláshoz, nézd meg, mennyi mindent ki lehet hozni egy egyszerű farekeszből, vagy alakítsd át a régi bútoraidat. 

(Yahoo)

(Kiemelt kép: TikTok/jojodoobydoo)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top