nlc.hu
Otthon

18 millió forintnyi pénzt talált az ajándékkanapéban

18 millió forintnyi pénzt talált az ajándékkanapéban

Egy vagyont rejtett a szabadon elvihető kanapé.

Vicky Umodu az apróhirdetéseket böngészve egy remek ajánlatot talált, egy család szeretett volna ingyen megszabadulni egy ülőgarnitúrától, ami egy elhunyt rokon után maradt rájuk.

Az idős asszony gyorsan felhívta a megadott számot, és nemsokára meg is érkezett az otthonába a két kanapé és hozzájuk tartozó fotel. Ekkor fedezte fel, hogy az egyik párna mintha jobban ki lenne tömve, és kiderült, nem tévedett, pénzzel teli borítékok voltak benne

Macska fekszik a kanapén

Fotó: Pixabay

Vicky Umodunak természetesen eszébe sem jutott, hogy megtartsa a 49 000 dollárnyi, azaz majdnem 18 millió forintnyi pénzt, amit talált, hanem azonnal értesítette a családot, akitől az ülőgarnitúrát elhozták. Mint kiderült, rokonuk otthona több pontján is rejtett el bankjegyeket, de azt nem sejtették, hogy az egyik párnában ilyen komoly összeg bújik.

A család természetesen nem akart hálátlannak mutatkozni, ezért háromezer dollárt visszaadtak az idős hölgynek, hogy tudjon belőle venni egy új hűtőt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top